WERKWIJZE

Zodra je een ruimte binnenstapt, merk je het meteen: het ‘voelt goed’ om er te zijn, of juist niet. In dat geval klopt de inrichting van die ruimte niet. Veel mensen vinden het lastig om precies hun vinger te leggen op wàt er dan niet klopt. Het Morph Designteam kan hierbij helpen. Op basis van onze ervaring en passie zorgen we dat een ruimte gaat ‘kloppen’, zodat je je er prettig voelt. Pas dan is het voor ons ‘mission accomplished’.

Dat doen we door het gevoel dat in een ruimte besloten ligt, bloot te leggen. Wat is de historie van een plek? Wat is het verhaal van de bewoners? Op basis van die componenten creëren we een logisch en vooral authentiek geheel. Want ‘echtheid’ is het uitgangspunt bij alles wat we doen. We zoeken kleuren, stoffen en foto’s die voor jou de inleiding zijn van het grotere verhaal dat verteld wordt in de ruimte die we gaan vormgeven.

We vinden het heel belangrijk om met de juiste, positieve energie te werken. Om ons werk goed te kunnen doen, vragen we je ons daarom te vertrouwen. Jouw wensen zijn het raamwerk voor alles wat we doen; wij vullen het daarna voor je in tot een totaalplaatje dat klopt en goed voelt.

THEMA’S

Niet iedereen weet precies wat het best bij hem of haar past of heeft een idee met welke kleuren, stoffen of accessoires je een bepaald gevoel creëert in een nieuw in te richten ruimte. Laat staan om dat ‘gevoel’ aan een ander uit te leggen! Voor mensen die het lastig vinden om aan te geven naar welke look & feel ze op zoek zijn, heeft het Morph Designteam een aantal verschillende styling thema’s samengesteld.

Voor elk van de thema’s is een moodboard gemaakt, wat als een aanknopingspunt fungeert voor het ontwikkelen van een persoonlijk designconcept voor jou. Welk thema voelt voor jou het beste? Bij welke beelden en kleuren voel je je het meeste thuis? We snappen dat je aangesproken kunt zijn door meer dan één stijl. Het spreekt voor ons dan ook voor zich dat we een passend, uniek design voor jou ontwikkelen met meerdere stijlelementen. Bij ons bestel je geen ontwerp-uit-een-boekje. Het is juist onze kracht om heel verschillende stijlen te kunnen combineren tot een logisch, authentiek geheel.