Bijzettafels

Floss

De Floss is op zichzelf al een fijne bijzettafel, maar is zeker ook geschikt om te combineren met andere bijzet- en salontafels door zijn minimalistische uiterlijk. De Floss heeft een opstaand randje wat niet alleen een mooi detail is maar ook van pas komt als er iets gemorst wordt.

Afmeting
ø27,5 (56 cm hoog)

Materiaal
Aluminium

Precious

Dit sierlijke bijzettafeltje heeft een uniek blad; deze is namelijk samengesteld uit verschillende 'plakken' half-edelsteen. Het decoratieve frame is gemaakt van staal.

Afmetingen*
ø36x46 cm hoog

Materialen
Gepoedercoat iron frame met half edelstenen blad.

Versteend hout

Dit is een voorbeeld van een bijzettafel van versteend hout. Aangezien elke bijzettafel uniek is in maat en tekening heeft
Morph Design hierin een wisselend aanbod.

Afmeting
De maten zijn per salontafel uniek.

Materiaal
Versteend hout is eigenlijk fossiel hout, van miljoenen jaren oud. Na afsterven van een boom zijn de vorm en structuur van de houtcellen omgezet in kwarts. Versteend hout heeft nog vaak de kleuren van hout, als diverse tinten geel, beige, bruin en zwart. Er zijn prachtige stukken versteend hout met holtes waarin kwartskristallen zijn gegroeid. En soms zijn de scheuren of gaten gevuld met epoxy.

Cairo

De Cairo bijzettafel is een perfecte mix tussen de stijlen Boutique en Rough. Het geoxideerde metaal geeft de tafel een stoere, industriële look. Terwijl de rondingen en het goud de tafel een sierlijke touch geven.

Afmeting
ø56 (62 cm hoog)

Materiaal
Geoxideerd metaal

Bijzonderheden
Over het geoxideerde metaal zit een waslaag. Door gebruik zullen hier krassen is komen, dit hoort bij de robuuste en industriële look van de tafel. 

Pacem Circum & Diamo

De Pacem circum en de Diamo zijn onafhankelijk van elkaar verkrijgbaar, maar staan ook prachtig samen als set. Het stevige frame van metaal vormt een goede basis voor de marmeren bladen.

Afmetingen
Voorbeeld: ø60x48 cm hoog en ø80x38 cm hoog.
Vraag naar de mogelijkheden voor afwijkende breedte- en hoogtematen.

Materiaal
Frame: metaal
Blad: marmer

Houten krukjes

Deze krukjes zijn voor van alles inzetbaar. Om op te zitten, als bijzettafeltje of als opstap. Het zeer robuuste hout geeft een doorleefd tintje aan je interieur en brengt karakter in huis.

Afmetingen
De krukjes zijn uniek maar hebben allemaal een diameter van ongeveer 30 cm en een hoogte tussen de 45 en 55 cm.

Materiaal
Hout

Wisselend aanbod

Het aanbod bijzettafels is een stuk groter dan op de site weergegeven kan worden en is zeer uitgebreid. De collectie wisselt steeds door aangezien er voornamelijk wordt gewerkt met unieke producten. De bijzettafels hiernaast zijn voorbeelden van wat er zoal in de showroom staat. Kom vooral een keer kijken!