VISIE

Het is niet altijd even makkelijk om erachter te komen wat je stijl is en hoe je een concept vertaalt naar een ruimte. Morph Design helpt hierbij door het gevoel dat in een ruimte besloten ligt, bloot te leggen. Wat is de historie van een plek? Wat is het verhaal van de bewoners? Op basis van die componenten creëren we een logisch en vooral authentiek geheel. Want ‘echtheid’ is het uitgangspunt bij alles wat we doen. We zoeken kleuren, stoffen en foto’s die voor jou de inleiding zijn van het grotere verhaal dat verteld wordt in de ruimte die we gaan vormgeven.

IMG_2169

EERSTE FASE

Voor velen is de stap groot om een afspraak te maken met een designer, ontwerper of stylist en dat is nergens voor nodig. Buiten het feit dat het ons werk is, zijn wij dol op interieur in welke vorm dan ook. Het is onze passie en liefde voor het vak. Een traject begint met een vrijblijvend, oriënterend gesprek. We verdiepen ons graag eerst in je wensen, wat je stijl is en/of wat je wel en niet mooi vindt. Daarna bepalen we graag samen met jou de volgorde van aanpak.

TWEEDE FASE

Met behulp van stijlkaarten, eigen inbreng en het oriënterende gesprek wordt het duidelijk hoe het concept eruit gaat zien. De tweede stap is dan het maken van een zogenaamd ‘vlekkenplan’. Hierin geven we op de plattegrond weer welke meubels wáár moeten komen. Hierin kijken we niet alleen naar de afmetingen, maar ook naar de functie van de ruimte.

Schermafbeelding 2022-07-19 om 15.46.40
112_mg_0375

DERDE FASE

Als duidelijk is wat de indeling wordt, gaan we aan de hand van de eerder bepaalde stijl het vlekkenplan invullen. Dit is de materialisatie-fase. We zoeken binnen deze fase naar concrete materialen en kleuren om de benodigde meubels op maat te laten maken. Zo is ieder interieur uniek en volledig afgesteld op jouw voorkeur.