Outdoor stoelen

Hidde

Dit ‘buiten-broertje’ van de bekende fauteuil Hidde is een lust voor het oog. De hangmat-constructie zorgt voor een heerlijk zitcomfort en deze Hidde heeft een makkelijk uitneembaar kussen zodat deze dagelijks naar binnen kan indien gewenst.

Mocht de Hidde Outdoor toch een keer een regenbuitje meepakken dan is het kussen binnen afzienbare tijd weer droog. Het kussen is namelijk bekleed met een speciale outdoor-stof die water-doorlatend is en tevens is behandeld met een schimmelwerende coating. Bij het schuim gebruik gemaakt van dry-feel foam.
Door de open-cel structuur loopt het water door het schuim heen. Het frame is behandeld met een speciale outdoor coating. Hierdoor kan de Hidde Outdoor goed tegen het Hollandse wisselvallige weer.

Er is een regenbestendige beschermhoes te koop voor de Hidde Outdoor die precies over de stoel past en zorgt dat het materiaal onder de hoes kan blijven ademen.

Gigi

Net als de Hidde heeft de Gigi een hangmat-constructie die zorgt voor heerlijk zitcomfort. Eveneens is het kussen uitneembaar.

Mocht de Gigi Outdoor toch een keer een regenbuitje meepakken dan is het kussen binnen afzienbare tijd weer droog. Het kussen is namelijk bekleed met een speciale outdoor-stof die water-doorlatend is en tevens is behandeld met een schimmelwerende coating. Bij het schuim gebruik gemaakt van dry-feel foam. Door de open-cel structuur loopt het water door het schuim heen. Het frame is behandeld met een speciale outdoor coating. Hierdoor kan de Gigi Outdoor goed tegen het Hollandse wisselvallige weer.

Er is een regenbestendige beschermhoes te koop voor de Gigi Outdoor die precies over de stoel past en zorgt dat het materiaal onder de hoes kan blijven ademen.

Gustav

En ook de Gustav heeft een outdoor fauteuil in de collectie zitten. Net zo comfortabel als de Hidde en de Gigi, maar net weer een andere stijl.

Mocht de Gustav Outdoor toch een keer een regenbuitje meepakken dan is het kussen binnen afzienbare tijd weer droog. Het kussen is namelijk bekleed met een speciale outdoor-stof die water-doorlatend is en tevens is behandeld met een schimmelwerende coating. Bij het schuim gebruik gemaakt van dry-feel foam.
Door de open-cel structuur loopt het water door het schuim heen. Het frame is behandeld met een speciale outdoor coating. Hierdoor kan de Gustav Outdoor goed tegen het Hollandse wisselvallige weer.

Er is een regenbestendige beschermhoes te koop voor de Gustav Outdoor die precies over de stoel past en zorgt dat het materiaal onder de hoes kan blijven ademen.