Stoer en robuust, ruig en rauw: dat is ROUGH. Vintage hout, leer of stevige stoffen met grove stiksels, industrieel staal: met pure, onbewerkte materialen en een combinatie van warme en koude kleuren, creëren we een interieur met karakter.


Laat je niet misleiden door het woord ‘Nordic’. Het klinkt koud, maar is allesbehalve een kil thema. Knus thuis cocoonen; Denen hebben er zelfs een woord voor: ‘Hygge’! Huiselijkheid en gezelligheid staan centraal in het Nordic thema, met basic, vaak geometrische vormen, zachte, natuurlijke materialen en frisse, lieve kleuren.


Meubels met een ziel, een tikje doorleefd, geliefd door generaties… dat is het ‘shabby-chic’ Lodge thema. Met lichte tinten, hout en zachte stoffen creëren we de perfecte balans tussen nonchalance en perfectie voor een klassiek interieur dat ingetogen luxe en comfort uitstraalt.


Als (broodnodige) tegenhanger van ‘strak en modern’ introduceren wij het  thema Boutique, dat elegant, warm en geraffineerd is. Dit rijkgedecoreerde  thema maakt gebruik van diepe, warme kleuren, rijke stoffen en luxe materialen. Boutique is prikkelend, maar altijd chique als een burlesque show  uit vervlogen tijden.


‘Less is More’, zei architect Ludwig Mies von der Rohe al in de jaren 60. Het is de basis voor Minimalistic, het thema dat uitblinkt door eenvoud. Door gebruik te maken van strakke lijnen, natuurtinten en (dag)licht, maken we optimaal gebruik van een ruimte waardoor een tijdloos interieur ontstaat dat rust en ingetogen luxe uitstraalt.


Delightful is vrolijk, kleurrijk, vol fantasie en humor, maar wel uitgebalanceerd. Het bonte kleurenpalet wordt zorgvuldig gekozen en andere materialen worden heel uitgekiend geselecteerd. Daardoor zijn Delightful designs niet kinderlijk of chaotisch, maar eigen, doordacht en fris.