Ferm en robuust, ruig en rauw: dat is ROUGH. Pure onbewerkte materialen en een combinatie van warme en koude tinten creëren een interieur met karakter. Industrieel met een warme touch. Vastberaden, krachtig en een tikkeltje opstandig. Als een stoere vader die een arm om je heenslaat.


In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is Nordic niet per se minimalistisch. Nordic is gezellig, warm en geborgen. Hoogwaardige, afgewerkte materialen die gecombineerd worden binnen strakke, vloeiende lijnen. Nordic is zowel stoer als lief. Net als een winddichte, wollen trui.


Lodge is rustieke luxe. De weldoordachtheid van de samenstelling wordt nonchalant geëtaleerd. Alles lijkt toevallig bijeengezet alsof het nog over was uit lang vervlogen, maar duidelijk goede oude tijden. Zeer goede kwaliteit maar zonder poeha van “kijk mij eens…”.


De Boutique-stijl is ontstaan als tegenhanger van de strakke, zakelijke stijl. Luxe materialen met bijzondere texturen en dessins die tezamen een weelderig decor creëren. Boutique is persoonlijk, spannend, zelfs intiem. De fantasie wordt geprikkeld met beelden die nimmer daadwerkelijk worden getoond. Die ogenschijnlijke tegenstelling maakt de Boutique-stijl zo aantrekkelijk.


Mensen hebben een karakter en geven het leven kleur. Om dat optimaal waar te nemen moet de omgeving de aandacht niet op willen eisen. Kleur- en materiaalkeuze is primair functioneel en stralen op een ingetogen manier de klasse uit die de kunst van het weglaten kenmerkt. “Less is more”, zei Ludwig Mies von der Rohe al. Niets mag de focus verstoren en daarom is alles zo perfect in vormgeving en afwerking.


Delightful is vrolijk, kleurrijk, vol fantasie en humor, maar wel uitgebalanceerd. Het bonte kleurenpalet wordt zorgvuldig gekozen en andere materialen worden heel uitgekiend geselecteerd. Daardoor zijn Delightful designs niet kinderlijk of chaotisch, maar eigen, doordacht en fris.