MORPH KASTEN

Je spullen verdienen een mooie plek om opgeborgen of tentoongesteld te worden. Voor je favoriete souvenirs is er bijvoorbeeld de Morph Focus met ingebouwde spots. De Morph Cris is een slimme opberger met blauwstalen grepen en de Morph Unlimited kan op eindeloos veel manieren worden samengesteld en is dus geschikt als bijvoorbeeld kleding-, televisie-, boeken- of vitrinekast. Liever een kast op maat? Morpheus is een kledingkast expert met een grote selectie materialen. We helpen je graag om je droomkast te realiseren.

Morph Unlimited

Zat het deurtje maar aan de linkerkant... Zaten er maar lades in... Soms zoek je nét even iets anders. Een onbekend probleem voor de Morph Unlimited. De naam zegt het al, er is eindeloos veel mogelijk. Breed, hoog, laag, diep, smal... Het maakt niet uit, alles kan! Beschikbaar in een veelvoud van kleuren en materialen, volledig afgestemd op jouw wensen.

Afmetingen
Breedte: unlimited
Hoogte: unlimited
Diepte: unlimited

Materiaal
Hout

Morph Cris

Deze stoere kast is een aanwinst voor elke (woon)kamer. De strakke lijnen maken van de Cris een echte eyecatcher, als enkel stuk of als duo voor een nog grootser effect. De mooie verzonken greep heeft een stoer accent van geborsteld blauwstaal. De Cris is leverbaar in een veelvoud van kleuren en afwerkingen, waardoor hij past in elk interieur!

Afmetingen
Breedte: 70 cm
Hoogte: 230 cm
Diepte: 40 cm

Materiaal
Hout, geschilderd met krijtverf en afgewerkt met een witte was. Door te schilderen in plaats van te spuiten krijgt de kast een nonchalante look. 

Morph Focus

Dit is dé kast om de focus te leggen op dat ene mooie boek, die bijzondere beeldjes van een verre reis of die excentrieke vaas. De gedimde spotjes zetten je verzameling letterlijk in ander licht. Beschikbaar in vijf verschillende uitvoeringen, een veelvoud van kleuren en afwerkingen. Een aanwinst voor elk interieur. 

Afmetingen
Breedte: 120 cm
Hoogte: 250 cm
Diepte: 45 cm

Materiaal
Hout

Maatwerk

Morph Design kan behalve de Morph Unlimited ook andere kasten op maat maken. Rekening houden met een schuin dak, een droom-inloopkast of een volledige kastenwand. Het is allemaal mogelijk. Er zijn eindeloos veel kleuren en materialen leverbaar, kom langs in de showroom om de verschillende opties te komen bekijken.

Afmetingen
Breedte: maatwerk
Hoogte: maatwerk
Diepte: maatwerk

Wisselend aanbod

In de Morph Design showroom staan veel verschillende unieke kasten die constant doorwisselen. Ze komen van over de hele wereld en hebben allemaal hun eigen afmetingen. Van linnenkasten uit India tot strakke plantenrekken om een urban jungle mee te starten. Kom vooral een keer langs om het aanbod te bekijken.

Afmetingen
Afhankelijk van de kast, houd het huidige aanbod in de gaten.