Barkrukken

Barkrukken kopen in omgeving Amsterdam

Wilt u barkrukken kopen in omgeving Amsterdam? Kom dan vooral eens langs in onze winkel, wij hebben een uitgebreide collectie barkrukken in diverse stijlen en uitvoeringen. De collectie wisselt geregeld en wordt niet volledig weergegeven op de site. Een bezoekje brengen aan de showroom is dan ook zeker de moeite waard om barkrukken te kopen in omgeving Amsterdam. Wij staan graag voor uw klaar met ons team van stylisten, we denken met u mee en zoeken samen met u naar de mooiste barkrukken voor uw bar. Kom barkrukken kopen in omgeving Amsterdam bij Morph Design, de barkrukkenwinkel.

Arva barkruk

De Arva barkruk is de perfecte symbiose van tijdloos design en duurzaam eersteklas zitcomfort. De gelamineerde houten schaal, bedekt met hoogwaardig leer of textiel houdt de vulling op een vormsluitende manier vast. Deze Arva is met zijn korte rugleuning en expressieve onderstel comfortabel op het hoogste niveau.

Mogelijkheden
Onderstel: met sledepoot of voetbeugel, verschillende hoogtes.
Rug: lage en hoge versie.

Gustav barkruk

Het idee van dit design ontstond door het vouwen van een stukje karton. Die vouwlijnen van de romp maken de Gustav een typerend ontwerp. Deze barkruk is het kleine broertje van de fauteuil en eetkamerstoel Gustav.

Mogelijkheden
Onderstel: met sledepoot of voetbeugel, verschillende hoogtes.
Rug: lage en hoge versie.