Morph Design voor een Goed Bed in de omgeving van Utrecht

Welkom bij Morph Design! Voor een Goed Bed in omgeving Utrecht

De nacht bepaalt je dag… en het oog wil ook wat!

Wij ontwerpen niet alleen comfortabele bedden, we nemen ook de rest van de ruimte onder handen. Vanuit de gedachte dat de sfeer van een ruimte net zo belangrijk is als een goed en comfortabel bed.

Het middelpunt van de slaapkamer is natuurlijk het bed. Wil je dat je design bed een ledikant is of een boxspring? Wil je een verstelbaar bed? Wat past het beste qua comfort bij jouw lichaam? Al deze vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden in één van onze showrooms. We leggen je graag uit waar op te letten bij de aanschaf van een goed bed waar je uitgerust uit opstaat. Zo lijkt een hard bed aangenaam maar niets is minder waar. Een lichaam wil ondersteund worden en dat gebeurt optimaal als je in bed ligt en niet op je matras. Kom eens langs in één van onze showrooms, dan kunnen we je de verschillen laten voelen en gaat er een wereld voor je open. Natuurlijk kan je voorafgaand aan je bezoek aan de winkel ook even een kijkje nemen bij de bedden . Hier vind je onze kijk op goed en gezond slapen en veel informatie die je op weg kan helpen bij het vinden van je droombed.

Om bij het inrichten van je slaapkamer er een fijne verblijfsruimte van te maken, is het kiezen van een stijl die bij je past een must. Wij hebben verschillende stijlen en substijlen ontwikkeld om je daarbij een handje te helpen. Zo kan je kiezen voor ingetogen luxe, ruig en robuust, minimalistisch of juist boutique. Zo maken we van je slaapkamer een ruimte die geen herhaling is van de herkenbare Morph Design signatuur, maar een plek die de geest van diens bewoners reflecteert. En waar het, boven alles, heel erg prettig vertoeven is.