Morph Design voor Design Bankstellen in de omgeving van Baarn

Welkom bij Morph Design! Voor Design Bankstellen in de omgeving van Baarn.

Met familieleden een kop koffie drinken, languit gestrekt een film kijken of bijkletsen met vrienden… Een bank is vaak het middelpunt van een huiskamer en heeft vele functies. Bij Morph Design denken we daarom graag met je mee; is er behoefte aan een formele bank met een hoge zit of juist een bank om de hele avond op te relaxen?

De bank moet goed zitten en functioneel zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Alle banken zijn ontworpen met oog voor detail en zijn op hun eigen manier uniek. De stoffencollectie kent honderden varianten, waardoor elke bank in elk interieur kan worden geplaatst. Van een rustige, neutrale linnenstof tot een uitgesproken veloursstof in panterprint. Of misschien in leder? Alles is mogelijk. Neem eens een kijkje in de brochure om je te laten inspireren!

Bijna alle banken in de collectie zijn modulair. Dat betekent dat er een scala basiselementen zijn die met elkaar gecombineerd kunnen worden tot de gewenste afmetingen. Zo kan de bank passend gemaakt worden voor een groep van 20 of een .Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek voor advies over afmetingen, kleurencombinaties of wellicht de totaalinrichting van jouw (woon)kamer, huis, restaurant of hotel.