Wandlampen & Spots

Wandlampen & Spots kopen in omgeving Hollandse Rading

Wilt u wandlampen en spots kopen in omgeving Hollandse Rading? Kom dan vooral eens langs in onze winkel, wij hebben een uitgebreide collectie wandlampen en spots in diverse stijlen en uitvoeringen. De collectie wisselt geregeld en wordt niet volledig weergegeven op de site. Een bezoekje brengen aan de showroom is dan ook zeker de moeite waard om wandlampen en spots te kopen in omgeving Hollandse Rading. Wij staan graag voor uw klaar met ons team van stylisten, we denken met u mee en zoeken samen met u naar de mooiste verlichting voor uw kamer. Kom wandlampen en spots kopen in omgeving Hollandse Rading bij Morph Design, de wandlampen- en spotswinkel.

Bolt

De Bolt wandlamp is er voor iedereen. De lamp is heel makkelijk te verstellen door middel van scharnieren die op verschillende plekken te vinden zijn. Je kunt kiezen uit vele verschillende kleuren en elke kleur heeft weer zijn eigen uitwerking op de ruimte. Daarnaast is de lamp het schoolvoorbeeld van prachtig Nederlands technisch design.

Afmetingen
Mini: arm van 6 cm (kap van ø15 cm)
Standaard: arm van 29 cm (kap van ø15 cm)
Meer opties beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden.

Materiaal
Aluminium
Beschikbaar in 10 kleuren.

Spots

Morph Design heeft een bescheiden aanbod spots die zowel aan het plafond als aan de muur bevestigd kunnen worden. Spots kunnen een ruimte op een subtiele manier mooi belichten. Je bent van harte welkom om de spots te komen bekijken in onze showroom in Hilversum!

Afmeting
Verschillende maten, neem contact op voor de mogelijkheden.

Materiaal
Metaal