Vloerlampen

Vloerlampen kopen in omgeving Zeist

Wilt u vloerlampen kopen in omgeving Zeist? Kom dan vooral eens langs in onze winkel, wij hebben een uitgebreide collectie vloerlampen in diverse stijlen en uitvoeringen. De collectie wisselt geregeld en wordt niet volledig weergegeven op de site. Een bezoekje brengen aan de showroom is dan ook zeker de moeite waard om vloerlampen te kopen in omgeving Zeist. Wij staan graag voor uw klaar met ons team van stylisten, we denken met u mee en zoeken samen met u naar de mooiste verlichting voor uw kamer. Kom vloerlampen kopen in omgeving Zeist bij Morph Design, de Vloerlampenwinkel.

Balloons

De Balloons is een lamp met rudimentaire vormen die beelden van heteluchtballonnen oproepen, fascineert met de schoonheid van handgeblazen glas en een elegante metalen reflector die erin zweeft. De charme van het ontwerp ligt in het gebruik van twee onafhankelijke glaspartijen om de indruk van een integraal geheel te creëren.

Afmeting
ø28,5 (40 cm hoog)
ø43 (61 cm hoog)
ø55 (78,5 cm hoog)

Materiaal
Handgeblazen glas en metaal
De kleur van het glas, metaal en koord kunnen aangepast worden.

Muffins

De tijdloze collectie Muffins staat voor een buitengewone lichtervaring. Het sublieme van het ontwerp ligt in de meesterlijke combinatie van fijn gevormd glas en massief hout. De lampen blazen elke ruimte nieuw leven in en roepen een feestelijke sfeer op. De collectie biedt meerdere vorm- en maatvarianten en een breed palet aan glaskleuren en houtsoorten.

Afmetingen
ø27,5 (28,5 cm hoog)
ø36 (40 cm hoog)
ø53 (47 cm hoog)

Materialen
Handgeblazen glas en massief hout
De kleur van het glas, hout en koord kunnen aangepast worden.

Mona

De Mona is gebaseerd op het concept van indringende vormen. De lichtbron doorkruist moedig het ruime volume van glad handgeblazen glas. De essentie van de collectie ligt echter in de onconventionele constructie en verfijnde combinatie van materialen.

Afmeting
ø29 (51,5 cm hoog)
ø39 (143 cm hoog)
ø50 (140 cm hoog)

Materiaal
Handgeblazen glas en metaal
De kleur van het glas, metaal en koord kunnen aangepast worden.

Knot

Bollen van verschillende vormen en maten worden doorboord door robuust touw dat eindigt in het belangrijkste ontwerpelement van de collectie – de knoop – die schijnbaar de onderkant van het glas naar binnen trekt voor een verbijsterend plastic effect. 

Afmeting
ø92 (48 cm hoog)

Materiaal
Handgeblazen glas, touw, geperst metaal
De kleur van het glas en metaal kunnen aangepast worden.

Fork

De dimbare Fork vloerlamp is een unieke en hoogwaardige verlichtingsarmatuur met een stijlvolle uitstraling die gepaard gaat met de beste moderne innovatie. De lamp heeft een robuust en vast frame, waardoor de lamp om zijn 360° as gedraaid kan worden.

Afmetingen
ø29 (170,5 cm hoog)
Voet: ø40 cm

Materiaal
Metaal en katoenlinnen.

IMG_1890

Dawn

Een kunstwerk op zich, de Dawn lamp is een unieke lichtbron die je gedachten laat afdwalen naar planeten, verduisteringen en brutalistische architectonische details. De gelaagde tinten verdelen speels het licht, wat bijdraagt aan een intieme en gezellige sfeer.

Afmetingen
ø40 (168 cm hoog)

Materiaal
Ruw geoxideerd aluminium met betonlook.

Huges & Huges XL

De Huges heeft iets weg van een bureau- of leeslamp, maar dan levensgroot. De lamp is gemaakt staal en heeft een kap van katoenlinnen. Schuif de voet achter je bank en laat de Huges over de bank heen hangen, zo creëer je gemakkelijk een huiselijke, gezellige sfeer.

Afmetingen
Huges: 100 cm diep, 200 cm hoog & kap van ø50 cm.
Huges XXL: 140 cm diep, 235 cm hoog & kap van ø60 cm.

Materiaal
Staal en katoenlinnen.
Meerdere kleuren kap beschikbaar.

IMG_1891
tonone-bolt-2-arm-vloerlamp-sunny-yellow

Bolt

De Bolt vloerlamp is er voor iedereen. De lamp is heel makkelijk te verstellen door middel van scharnieren die op verschillende plekken te vinden zijn. Je kunt kiezen uit vele verschillende kleuren en elke kleur heeft weer zijn eigen uitwerking op de ruimte. Daarnaast is de lamp het schoolvoorbeeld van prachtig Nederlands technisch design. 

Afmetingen
1 arm: maximaal 126 cm hoog (kap van ø15 cm)
2 armen: maximaal 170 cm hoog (kap van ø15 cm)

Materiaal
Aluminium
Beschikbaar in 10 kleuren.

Oda

De Oda vloerlamp heeft een basis gemaakt van staal waarop een handgeblazen, glazen reservoir rust. Voor het glas kan je kiezen uit verschillende kleuren: amber, amber acetato, aubergine, smoky grey, smokey grey acetato en white. In welke kleuren het onderstel beschikbaar is verschilt per kleur van het glas.

Afmetingen
ø24 (45 cm hoog)
ø45 (45 cm hoog)
ø45 (85 cm hoog)
ø45 (140 cm hoog)

Materiaal
Staal met handgebaren glas.

1615270023_2
deatil-cactus3

Cactus

Geïnspireerd op de stekelige plant die over de hele wereld groeit. Met de buizen in verschillende afmetingen wordt de herkenbare vorm van de plant nagebootst. De lijnen die over de gehele lengte lopen versterken de gelijkenis en geven diepte aan het design. In het midden van de buizen zijn metalen ringen bevestigd die de lamp een moderne knipoog geven. De combinatie van de vorm en het gekozen materiaal maakt het design een sculpturaal voorwerp en daarnaast goed te combineren in verschillende interieurs.

Afmetingen
ø20 cm (63 cm hoog)
ø30 cm (100 cm hoog)

Materiaal
Borosilicaatglas (in smokey grey of transparant).
Metaal (in zwart of brass).

Tower XL

De Tower XL is een lamp die uiterst geschikt is om een waar statement te maken. De ronde kap met gouden binnenkant lijkt door het ingenieuze design bijna te zweven. Het robuuste, houten onderstel brengt de lamp in balans. 

Afmetingen
Kap: ø80 cm
Onderstel: 40x40 cm (200 cm hoog)

Materiaal
Hout

IMG_2345
IMG_1879

Industriële vloerlampen

Ideaal om op een plek neer te zetten waar u wat gerichte lichtval nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u uw favoriete boek, magazine of de krant wilt lezen. Door de zwarte kleur en de robuuste uitstraling past deze lamp perfect in een industrieel interieur.

Materiaal
Staal/ metaal.