Tafellampen

Tafellampen kopen in omgeving Laren

Wilt u tafellampen kopen in omgeving Laren? Kom dan vooral eens langs in onze winkel, wij hebben een uitgebreide collectie tafellampen in diverse stijlen en uitvoeringen. De collectie wisselt geregeld en wordt niet volledig weergegeven op de site. Een bezoekje brengen aan de showroom is dan ook zeker de moeite waard om tafellampen te kopen in omgeving Laren. Wij staan graag voor uw klaar met ons team van stylisten, we denken met u mee en zoeken samen met u naar de mooiste verlichting voor uw kamer. Kom tafellampen kopen in omgeving Laren bij Morph Design, de Tafellampenwinkel.

Flavia

Een prachtige, knusse lamp voor op tafel. De lamp in de voet en de lamp in de kap kunnen onafhankelijk van elkaar aan en uit gezet worden. De zwarte basis van de voet wordt licht taupe als het lampje aan gaat. Dit geeft een mooi, sfeerfol effect. De kap is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Kom vooral even kijken in de showroom om ze met elkaar te vergelijken!

Afmetingen
ø20 (25 cm hoog)
ø30 (40 cm hoog)

Materialen
Voet van handgeblazen glas.

Balloons

De Balloons is een lamp met natuurlijk ontstane vormen die beelden van heteluchtballonnen oproepen, fascineert met de schoonheid van handgeblazen glas en een elegante metalen reflector die erin zweeft. De charme van het ontwerp ligt in het gebruik van twee onafhankelijke glaspartijen om de indruk van een integraal geheel te creëren.

Afmeting
ø28,5 (40 cm hoog)
ø43 (61 cm hoog)
ø55 (78,5 cm hoog)

Materiaal
Handgeblazen glas en metaal
De kleur van het glas, metaal en koord kunnen aangepast worden.

Muffins

De tijdloze collectie Muffins staat voor een buitengewone lichtervaring. Het sublieme van het ontwerp ligt in de meesterlijke combinatie van fijn gevormd glas en massief hout. De lampen blazen elke ruimte nieuw leven in en roepen een feestelijke sfeer op. De collectie biedt meerdere vorm- en maatvarianten en een breed palet aan glaskleuren en houtsoorten.

Afmetingen
ø27,5 (26 cm hoog)
ø36 (34,5 cm hoog)
ø53 (50,6 cm hoog)
ø43,5 (107 cm hoog)
ø53 (52,6 cm hoog)

Materialen
Handgeblazen glas en massief hout
De kleur van het glas, hout en koord kunnen aangepast worden.

Mona

De Mona is gebaseerd op het concept van indringende vormen. De lichtbron doorkruist moedig het ruime volume van glad handgeblazen glas. De essentie van de collectie ligt echter in de onconventionele constructie en verfijnde combinatie van materialen.

Afmeting
ø29 (51,5 cm hoog)
ø39 (143 cm hoog)
ø50 (140 cm hoog)

Materiaal
Handgeblazen glas en metaal
De kleur van het glas, metaal en koord kunnen aangepast worden.

Knot

Bollen van verschillende vormen en maten worden doorboord door robuust touw dat eindigt in het belangrijkste ontwerpelement van de collectie - de knoop - die schijnbaar de onderkant van het glas naar binnen trekt voor een verbijsterend plastic effect. 

Afmeting
ø92 (48 cm hoog)

Materiaal
Handgeblazen glas, touw, geperst metaal
De kleur van het glas en metaal kunnen aangepast worden.

Macaron

Het naam van de Macaron verwijst naar de vormovereenkomst met de beroemde Franse meringue-confectie. Ingesloten in tegenovergestelde koepels van delicaat handgeblazen glas, wordt de steen een drijvend maanlandschap in zijn eigen kosmos. De lichtbron werpt zijn gloed omhoog en geeft een subtiel en betoverend lichteffect te creëren. Natuurlijke imperfecties in het glas en de diversiteit aan structuren in de steen maken van elke lamp een uniek origineel.

Afmetingen
ø30 (25 cm hoog)
ø40 (35,5 cm hoog)
ø54 (47,5 cm hoog)

Materiaal
Handgeblazen glas met hout of natuursteen.
De kleur van het glas, hout, natuursteen en koord kunnen aangepast worden.

Ella

De Ella staat voor gedurfd, functioneel ontwerp met een industrieel tintje. De massief stalen poten houden zonder moeite de handgeblazen lampenkap in de lucht, die de lichtstralen transformeert tot een zachte gloed. In het midden van de glazen lampenkamp wordt de lichtbron in een messingkleurige fitting bevestigd. De balans tussen het robuuste karakter van de poten en openheid van de glazen lampenkap maken het ontwerp sterk en elegant.

Afmetingen
ø35,5 cm (66 cm hoog)

Materiaal
Frame: staal in zwarte of witte uitvoering.
Kap: handgeblazen glas in transparante of grijze uitvoering.

Industriële tafellampen

Ideaal om op een plek neer te zetten waar u wat gerichte lichtval nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u uw favoriete boek, magazine of de krant wilt lezen. Door de zwarte kleur en de robuuste uitstraling passen deze lampen perfect in een industrieel interieur.

Materiaal
Staal/ metaal.

Bolt

De Bolt tafellamp is er voor iedereen. De lamp is heel makkelijk te verstellen door middel van scharnieren die op verschillende plekken te vinden zijn. Je kunt kiezen uit vele verschillende kleuren en elke kleur heeft weer zijn eigen uitwerking op de ruimte. Daarnaast is de lamp het schoolvoorbeeld van prachtig Nederlands technisch design.

Afmetingen
ø22 cm (77,2 cm hoog)
ø22 cm (56,2 cm hoog)

Materiaal
Aluminium
Beschikbaar in 10 kleuren.

Wisselend aanbod

Het aanbod tafellampen is een stuk groter dan op de site weergegeven kan worden en is zeer uitgebreid. De collectie wisselt steeds door aangezien er ook wordt gewerkt met unieke producten. De tafellampen hiernaast zijn voorbeelden van wat er zoal in de showroom staat. Kom vooral een keer kijken!