Hanglampen

Hanglampen kopen in omgeving Utrecht

Wilt u hanglampen kopen in omgeving Utrecht? Kom dan vooral eens langs in onze winkel, wij hebben een uitgebreide collectie Hanglampen in diverse stijlen en uitvoeringen. De collectie wisselt geregeld en wordt niet volledig weergegeven op de site. Een bezoekje brengen aan de showroom is dan ook zeker de moeite waard om hanglampen te kopen in omgeving Utrecht. Wij staan graag voor uw klaar met ons team van stylisten, we denken met u mee en zoeken samen met u naar de mooiste verlichting voor uw kamer. Kom hanglampen kopen in omgeving Utrecht bij Morph Design, de hanglampenwinkel.

Shadows & Shadows XL

De Shadows-collectie is een kijk op de beroemde, tijdloze lampen in Franse ateliers, en de typologie is een eerbetoon aan die erfenis. De combinatie van mondgeblazen glas, handgemaakt hout en klassieke vormgeving heeft geleid tot een licht van tijdloze elegantie. De collectie bestaat uit vier verschillende hanglampen, die op zichzelf even opvallend zijn als in sets.

Afmetingen*
Shadows: tussen ø10,8 cm (17,2 cm hoog) en ø28 (16,8 cm hoog)
Shadows XL: tussen ø15,2 (25,6 cm hoog) en ø39,5 (29,2 cm hoog)
Ook beschikbaar als set van 5 of 10 pendels inc. een plafondplaat.
*Neem contact op voor alle maatmogelijkheden. 

Materiaal
Handgeblazen glas en hout
De kleur van het glas, hout en koord kunnen aangepast worden.

Muffins

De tijdloze collectie Muffins staat voor een buitengewone lichtervaring. Het sublieme van het ontwerp ligt in de meesterlijke combinatie van fijn gevormd glas en massief hout. De lampen blazen elke ruimte nieuw leven in en roepen een feestelijke sfeer op. De collectie biedt meerdere vorm- en maatvarianten en een breed palet aan glaskleuren en houtsoorten.

Afmetingen
ø27,5 (28,5 cm hoog)
ø36 (40 cm hoog)
ø53 (47 cm hoog)

Materialen
Handgeblazen glas en massief hout
De kleur van het glas, hout en koord kunnen aangepast worden.

Mona

De Mona is gebaseerd op het concept van indringende vormen. De lichtbron doorkruist moedig het ruime volume van glad handgeblazen glas. De essentie van de collectie ligt echter in de onconventionele constructie en verfijnde combinatie van materialen.

Afmeting
ø26 (27 cm hoog)
ø38 (38 cm hoog)
ø50 (49 cm hoog)

Materiaal
Handgeblazen glas, leder en metaal
De kleur van het glas, metaal, leder en koord kunnen aangepast worden.

Knot

Bollen van verschillende vormen en maten worden doorboord door robuust touw dat eindigt in het belangrijkste ontwerpelement van de collectie - de knoop - die schijnbaar de onderkant van het glas naar binnen trekt voor een verbijsterend plastic effect.

Afmeting
ø18 (28 of 29 cm hoog)
ø30 (30, 42, 46, 48 of 14,5 cm hoog)
ø50 (49 of 23,5 cm hoog)

Materiaal
Handgeblazen glas, touw, geperst metaal
De kleur van het glas en metaal kunnen aangepast worden.

Capsula

De Capsula doet denken aan een plantencel of zaadje. De kern van de lamp is een buisvormige triplex-glas LED-lichtbron die de binnenste kap en doorschijnende externe schaal doorsnijdt om een denkbeeldige as te vormen. De eindkappen bevestigen de componenten aan elkaar en dienen als ankerpunten voor de creatieve dubbele ophangriemen en maken de variatie in de uiteindelijke positionering van de lamp mogelijk.

Afmetingen
ø29,5 (26,5 cm hoog)
Eventueel ook beschikbaar als set van 3 of 5 pendels.

Materiaal
Handgeblazen glas en metaal
De kleur van het glas en koord kunnen aangepast worden.

Big One

Deze grootformaat lamp met een matte kern belichaamt eenvoud, zuiverheid en evenwichtige proporties. Een sleutelrol wordt gespeeld door de inoculatie van lichtgevende lichamen en hun onderlinge interactie in de ruimte. Het verfijnde ontwerp van een bubbel die in het midden van een grote bol hangt, roept een gevoel van levitatie op.

Afmetingen
ø35 (31 cm hoog)
ø54 (45 cm hoog)

Materiaal
Handgeblazen glas en metaal
Het binnenglas is mat, het buitenglas is glanzend.
De kleur van het glas en koord kunnen aangepast worden.

Awa

In het Japans wordt het woord "awa" gebruikt om een luchtbel in een vloeistof te beschrijven. Het ontwerp van deze delicate lamp is geïnspireerd op het idee van zacht glas dat zijn vorm heeft behouden nadat het is opgeblazen. Het doel is om van onderaf gezien de indruk te wekken van een lichtgevende luchtbal die zachtjes in de ruimte zweeft. Een ander bijzonder kenmerk van het ontwerp is dat de houten en metalen delen van glas lijken te zijn, alsof het stoppers zijn die de lucht tegenhouden.

Afmetingen
ø31 (34,3 cm hoog)
ø37 (58,7 cm hoog)

Materiaal
Handgeblazen glas, metaal en hout
De kleur van het glas, metaal, hout en koord kunnen aangepast worden.

Bolt

De Bolt hanglamp is er voor iedereen. De lamp is heel makkelijk te verstellen door middel van scharnieren die op verschillende plekken te vinden zijn. Je kunt kiezen uit vele verschillende kleuren en elke kleur heeft weer zijn eigen uitwerking op de ruimte. Daarnaast is de lamp het schoolvoorbeeld van prachtig Nederlands technisch design.

Afmetingen
1 arm: maximaal 50 cm hoog (kap van ø15 cm)
2 armen: maximaal 96 cm hoog (kap van ø22 cm)
kroonluchter: ø120 cm

Materiaal
Aluminium
Planfondlampen beschikbaar in 10 kleuren.
Kroonluchter beschikbaar in 7 kleuren.

Atlas

De Atlas is een industriële maar ook zeer elegante hanglamp. De combinatie van een scharniermechanisme van messing met een transparante, mond geblazen glazen kap creëert een constructieve lamp met een poëtisch karakter. Door het scharniermechanisme rechtop uit te klappen wordt de glazen kap omhoog gehouden terwijl deze op de constructie rust.

Afmetingen
ø35 cm of ø45 cm

Materiaal
Handgeblazen glas en metaal
Transparant of neutraal grijs glas.

Wisselend aanbod

Het aanbod hanglampen is een stuk groter dan op de site weergegeven kan worden en is zeer uitgebreid. De collectie wisselt steeds door aangezien er ook wordt gewerkt met unieke producten. De hanglampen hiernaast zijn voorbeelden van wat er zoal in de showroom staat. Kom vooral een keer kijken!